Haemme Premetec Production Oy:lle jo kokeneempaa sekä uransa alussa olevaa koneistajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Outokumpuun. Ammattitaitoisella tekijällä on erinomainen mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Premetec Oy on vakaasti kasvava ja vahva, täysin kotimainen teollisuuden alihankintaan ja sopimusvalmistukseen keskittynyt yritys. Valmistamme prosessi- ja valmistavan teollisuuden tarpeisiin metalli- ja muoviosia, osakokonaisuuksia sekä massatuotannon työkaluja. Arvojamme on asiakaskeskeisyys, tarkoituksenmukaisuus, tasavertaisuus ja vastuullisuus.   

Tehtävässä pääset työskentelemään Heidenhain- sekä Mazatrol-ohjauksilla. Työtehtävät muovautuvat valitun henkilön vahvuuksien mukaisesti.

Etsimällämme kokeneemmalla koneistajalla on jo alan aiempaa kokemusta. Katsomme eduksi alan koulutuksen sekä Heidenhain- ja Mazatrol-ohjelmistojen tuntemuksen. Olet käytännönläheinen, kehittämishaluinen sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Mikäli sinulla ei ole vielä koneistuksesta kokemusta tai olet urasi alkuvaiheilla oleva ja koneistuksen tehtävistä kiinnostunut, tehtävässä menestyminen edellyttää huolellista ja oma-aloitteista työotetta sekä reipasta ja oppimishaluista asennetta työtä kohtaan. Katsomme eduksesi esimerkiksi aikaisemman tuotantotyökokemuksen.

Tehtävät edellyttävät voimassa olevia työturvallisuuskortteja.

Tarjoamme sinulle:

Perehdytämme jokaisen uuden tulokkaan huolella työhön ja täydennyskoulutamme tarvittaessa tehtävään. Työyhteisömme on tunnettu kaupungissamme hyvästä yhteishengestä: meillä asiat ratkaistaan yhdessä ja apua kehtaa aina kysyä kaverilta! Yrityksemme on yhtä vahva kuin henkilöstömme. Sen vuoksi panostamme jatkuvasti työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin sekä työympäristön toimivuuteen. 

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa www.premetec.fi

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Antti Niskanen puh. 040 502 5920, antti.niskanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Karjala, Outokumpu

Haku alkaa:
19.11.2021

Haku päättyy:
07.12.2021