Etsimme asiakasyrityksellemme ravintola Pörssitalolle kylmäkköä toistaiseksi voimassa olevaan ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Kylmäkkönä työskentelet kylmän keittiön vastaavana. Toivomme sinulla olevan jo kokemusta kylmäkön tai kokin tehtävistä, sillä pääset työskentelemään vastuullisessa tehtävässä korkeatasoisten tuotteiden parissa. Olet ammattitaitoinen ja omasta työstäsi kiinnostunut ammattilainen, jolla on itsenäinen ja reipas työote. Eduksi katsomme ravintola-alan koulutustaustan ja bankettiosaamisen. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Restaurant Pörssi on hienostunut tilausravintola, jossa järjestetään niin satojen vieraiden juhlavia banketteja kuin pienimuotoisempia tilaisuuksiakin. Keskeinen sijainti, korkeatasoinen keittiö ja hienostunut tyyli tekevät ravintolasta ainutlaatuisen tapahtumapaikan. Tutustu ravintolaan lisää: www.restaurantporssi.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
13.05.2022

Haku päättyy:
29.05.2022