Haemme asiakasyrityksellemme Dimex Oy:lle laatuasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Leppävirralle. Aloitat työskentelyn Osuma Henkilöstöpalveluiden kautta, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän palkka pohjautuu Pron vaativuusluokkaan C (noin 2200 €/kk).

Laatuasiantuntijana Dimexillä

Työskentelet laaduntarkistuksen sekä tuotekehitystyön parissa raportoiden tuotantojohtajalle.

Vastaat tuotteiden laaduntarkistuksesta ja raportoinnista tuotantopaikoille sekä reklamaatioiden hoidosta ja niiden raportoinnista. Autat etsimään ja kehittämään teknisiä tuotekehitysratkaisuja sekä teet tiivistä yhteistyötä tuotekehitys- ja hankintatiimien kanssa: pidät muun muassa huolta tuotekehitys- ja hankintatiimin mahdollisten näytteiden lähetyksestä.

Parhaat valmiudet tehtävään antavat aiempi ompelukokemus ja ymmärrys kaavoituksesta, tuoteteknisistä ratkaisuista sekä tuotekehitys- ja hankintaprosesseista. Ohjelmistopuolella toiminnanohjausjärjestelmä, NavTrimit ja Excel ja ovat keskeisessä osassa työtä. Työssä tarvitset hyviä organisointitaitoja sekä kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi. Toivomme järjestelmällistä, analyyttista, aktiivista ja ratkaisuhakuista työotetta. 

Tarjoamme sinulle lämminhenkisen ja rennon työyhteisön, jossa osaamistasi ja näkemystäsi arvostetaan. Tutustu lisää mahdolliseen työpaikkaasi osoitteessa: www.dimex.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Tomi Ikonen, p. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
24.05.2023

Haku päättyy:
07.06.2023