Haemme asiakasyrityksellemme Famifarm Oy:lle lähettämötyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Joroisiin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja työskentelet koeajan Osuman kautta. Tehtävän palkkaus muodostuu puutarha-alan työehtosopimuksen VTR 4-luokasta ja 10 kuukauden jälkeen määriteltävästä ammattitaitolisästä. Työ on kokoaikainen, ja vuorosi sijoittuvat kello 6–18 välille.

Työtehtäviisi kuuluvat asiakkaiden tilausten mukainen Järvikylän salaatti- ja yrttituotteiden keräily ja muut varaston tehtävät. Työpäivän aikana sinulle kertyy paljon askelia ja työtilat ovat viileät, joten toivomme positiivista, vastuullista ja reipasta otetta työhön. Tehtäviin perehtymiseksi ja työyhteisössä toimimista varten tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Pääset työskentelemään 12–13 hengen tiimissä, joka tarjoaa sinulle perehdytyksen tehtäviin. Toivomme sinulta yhteistyötaitoja, jotta pääset tutustumaan tehtäviin sekä työyhteisöömme. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta voit hyvin olla myös alanvaihtaja tai urasi alkuvaiheilla!

Järvikylä tarjoaa suomalaisille puhtaita, kotimaita ja tuoreita ruukkusalaatteja ja -yrttejä ympäri vuoden. Vuosien saatossa valikoima on laajentunut, ja tänäkin päivänä pyrimme tuomaan markkinoille vähintään yhden uutuuden vuodessa. Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus, tuloksellisuus sekä kehittyminen. Tutustu yritykseemme tarkemmin: www.jarvikyla.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Lindqvist, 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Joroinen

Haku alkaa:
13.06.2022

Haku päättyy:
18.07.2022