Haemme asiakasyrityksellemme Gebwell Oy:lle lähettämötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Leppävirran tehtaille. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen Gebwellin kirjoille. Työ on päivätyötä. Palkkaus tehtävässä muodostuu henkilön osaamis- ja kokemustaustan pohjalta. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Lähettämötyöntekijänä työskentelet sarjavalmistetehtaan lähettämössä. Tehtäviisi kuuluu mm. tavaran vastaanotto ja hyllyttäminen tuotannossa, tuotteiden keräily, pakkaaminen ja lähettäminen, lähetysasiakirjojen käsittely ja tuotannon työjonojen ylläpito.

Toivomme sinulta trukin tai pinkkarin ajotaitoa, oma-aloitteista ja ahkeraa työotetta, sekä perustason ATK-taitoja. Voit olla alalla jo jonkin verran osaamista kerryttänyt tai jo rautaisempi ammattilainen. Koulutamme tehtävään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä huipputeknologian parissa!

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoona euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: https://gebwell.fi/

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen puh. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
26.07.2022

Haku päättyy:
24.08.2022