Haemme suorarekrytointina kahta lähihoitajaa Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän hoitokoti Kallionsydämeen Kiuruvedelle. Kodinomaisessa tehostetun palveluasumisen yksikössämme asuu 30 ikäihmistä Kiuruveden taajaman rauhallisissa maalaismaisemissa. Työssämme noudatamme kuntouttavaa työotetta ja hoidamme asukkaitamme yksilöllisesti asukkaan toiveet huomioiden. Asukkaillamme on nimetyt omahoitajat.

Työsuhde: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 3-vuorotyö
Palkkaus: 2267,49 €/kk
Työn aloitus: 17.10.2022 tai sopimuksen mukaan

Etsimme reippaaseen joukkoomme ikääntyneiden hoitotyöstä kiinnostuneita ja innostuneita lähihoitajia. Voit olla jo ikääntyneiden hoitotyöstä kokemusta kerryttänyt tai opintoja viimeistelevä lähihoitajaopiskelija. Työssämme tärkeitä taitoja ovat sujuvien vuorovaikutustaitojen lisäksi ymmärrys ikääntymisen tuomiin muutoksiin ihmisen toimintakyvyn eri osa-alueissa. Arvostamme kehitysmyönteistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta, sekä halukkuutta kehittää omaa ammattitaitoaan. Käytössämme on erilaisia sähköisiä järjestelmiä, joten katsomme eduksi perustason ATK-taidot.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna hoitajana. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 § ja 48§a) mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa ja tehtävään valitun tulee toimittaa lääkärintodistus soveltuvuudesta tehtävään. Ylä-Savon Sote kuntayhtymän linjaamat lääkeluvat tulee suorittaa yhden kuukauden sisällä työn aloituksesta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osuma Henkilöstöpalvelut Jani Lindqvist puh. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kiuruvesi

Haku alkaa:
20.09.2022

Haku päättyy:
04.10.2022