Haemme suorarekrytointina kahta lähihoitajaa Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän kotihoitoon Kiuruvedelle. Kotihoidon lähihoitaja vastaa asiakkaiden perushoidosta kuntouttavalla työotteella sekä asiakkaan omia voimavaroja tukien. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista, joka mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työn. Sairaanhoitajien ja lähihoitajien tiimeissä käsitellään viikoittain oman tiimin asiakkaiden asiat yhdessä.

Työsuhde: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 3-vuorotyö
Palkkaus: 2267,49 €/kk
Työn aloitus: Heti tai sopimuksen mukaan.

Myös määräaikainen työsuhde ja osa-aikatyö ovat mahdollisia näiden vaihtoehtojen sopiessa sinulle paremmin.

Työyhteisössä hyödynnetään asiakkaiden hoidon toteutuksessa erilaisia digitaalisia tukipalveluita kuten esimerkiksi etähoitoa ja lääkeautomaatteja. Käytössä on Pegasos- potilastietojärjestelmä sekä Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä. Hoitajat kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin reaaliaikaisesti Hilkka-mobiilin kautta. Kotihoidossa on leasing-autoja helpottamaan liikkumista asiakkaiden luokse, joten toivomme sinulla olevan ajokortti.

Tärkeintä meille on oma-aloitteinen ja myönteinen asenne tämän työn tekemiseen ja uuden oppimiseen. Viihdyt tehtävässä varmasti, jos innostut ihmisläheisestä työstä. Sujuva tiimityö ja vuorovaikutustaidot ovat myös merkityksellisessä roolissa.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna hoitajana. Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja vaaditaan ja hygieniapassi luetaan eduksi. Noudatamme valinnoissa koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Osuma Henkilöstöpalvelut Jani Lindqvist puh. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kiuruvesi

Haku alkaa:
30.08.2022

Haku päättyy:
18.10.2022