Haemme asiakasyrityksellemme Kahvila Kanttiin leipuri-kokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopioon. Työsuhteen tuntimäärä on 90 tuntia / 3 viikkoa. Työn aloitus on heti tai sopimuksen ja tehtävässä palkkaus on sopimuksen mukaan.

Kahvila Kantti on kuin pariisilaisen kulinaristin mummola Savossa! 50-paikkainen Kahvila Kantti sijaitsee Museokadun puolella, ja sen edessä palveleee kesäaikaan 40-paikkainen terassi. Arkisin Kahvila Kantti tarjoaa salaattilounaan, johon kuuluu myös keitto. Kahvilavalikoima keskittyy paikallisten tuottajien raaka-aineisiin ja tuotteisiin.

Näe maailma uudelta Kantilta ja tutustu kahvilaan osoitteessa: www.kanttikuopio.fi/kahvila-kantti/

Etsimme leipuri-kokiksi moniosaajaa, jolta luonnistuu niin leivonnan kuin ruuanlaiton puolen tuotteiden valmistus. Tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelua tiskin takana, joten asiakaspalveluhenkisyys on tärkeä valtti tehtävässä! Toivomme sinulta ravintola- tai elintarvikealan koulutusta ja eduksi katsomme kokemuksen leipurin tai kokin työnkuvasta, mutta tärkeintä on valmiudet ja halu oppia! Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Tarjoamme sinulle työn mukavassa porukassa viihtyisässä ja historiallisessa työympäristössä, johon kaikki ovat tervetulleita!

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
12.08.2022

Haku päättyy:
28.08.2022