Haluatko työskennellä kahvilaympäristössä, osaat valmistaa suolaisia sekä makeita leivoinnaisia ja panostat kauniiseen kädenjälkeen? Tämä paikka on sinulle!

Etsimme asiakasyrityksellemme Ravintola Strindbergille leipuri-kokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin! Työtunteja on alkuun 90 h/3vko. Aloitus tehtävässä on huhti-toukokuun aikana.

Tehtävässäsi toimit Strindbergin kahvilassa valmistaen niin suolaisen kuin makean puolen tuotteita. Pidät huolen kahvilan tuotteiden hyvästä mausta, kauniista ulkonäöstä ja ihastuttavasta esillepanosta! Tehtävääsi kuuluu tuotteiden valmistaminen, kuten leipominen ja leipien täyttäminen, sekä vitriinin kaunis esille laitto ja muut kahvilan ruokatuotteiden valmistukset.

Etsimmekin leipuri-kokiksi osaajaa, jolta luonnistuu niin leivonnan tuotteiden valmistus kuin keittiön muut tehtävät. Toivomme sinulta ravintola- tai elintarvikealan koulutusta ja eduksi katsomme kokemuksen kondiittorin tai kokin työnkuvasta, mutta tärkeintä on valmiudet ja halu oppia! Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Strindbergin kahvilan mannermaisessa arvokkaassa interiöörissä tarjolla laaja kahvi- ja teevalikoima sekä suolaiset ja makeat herkut. Illalla kahvilassa voi nauttia upeasta viinivalikoimasta ja piipahtaa vaikka aperitiivihetkelle töiden jälkeen tai ennen illallista. Samalla suurista ikkunoista voi seurata kaupungin elämää ja ihailla kaunista Helsinkiä. www.strindberg.fi

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin Helsingin historiallisella sijainnilla ja loistavilla henkilökuntaeduilla!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella ja varmista paikkasi yhdessä Helsingin upeimmista ravintoloista! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Luotonen 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Helsinki

Haku alkaa:
08.03.2023

Haku päättyy:
26.03.2023