Etsimme asiakasyrityksellemme Ecomet Oy:lle levyseppätaitoisia hitsaajia kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Rautalammille. Tehtävässä on työhön kannustava palkkaus osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Levyseppähitsaajana pääset työskentelemään monipuoliseen työnkuvaan, jossa vaihtelua työpäiviisi saat oman osaamisesi mukaisesti. Työssä hitsataan muun muassa hiiliterästä, ruostumattoman teräksen erilaatuja kuten RST ja HST, sekä duplex -laatuja.

Haemme ammattitaitoisia tekijöitä, joilla on hitsauksen lisäksi levyseppätaidot. Hallitset kuvien lukemisen ja olet kykenevä itsenäiseen kokoonpanotyöhön ja sinulla on vähintään mustat levypätevyydet voimassa. Eduksi katsomme alan koulutustaustan.

Ecomet Oy – rautainen osaaja! Ecomet Oy on vuonna 1986 perustettu alihankinta tilauskonepaja, joka on erikoistunut keskiraskaiden ja raskaiden hitsattujen teräsrakenteiden valmistukseen. Tutustu yritykseen lisää osoitteessa: www.ecomet.fi

Jätäthän hakemuksesi heti, sillä haastattelemme hakijoita hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Karhunen puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Rautalampi

Haku alkaa:
19.08.2022

Haku päättyy:
11.10.2022