Haemme asiakasyrityksellemme Sisuwood Oy:lle listakoneenkäyttäjiä pidempiaikaiseen työsuhteeseen Juvalle. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, ja työ on kokoaikainen 2-vuorotyö. Aloitat työt Osuma Henkilöstöpalveluiden kirjoilla, mutta mikäli työt sujuvat ja viihdyt, sinulla voi olla mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omaksi työntekijäksi. Tehtävän palkka pohjautuu puusepänteollisuuden työehtosopimukseen.

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta listakoneiden käytöstä, ja katsomme eduksi alan koulutuksen. Porukassa pärjää huolellisen ja oma-aloitteisen työotteen omaava henkilö, jolla on sujuva suomen tai englannin kielen taito.

Sisuwood Oy on perustettu vuonna 2006 jatkamaan Juvan kalustevalmistuksen perinteitä. Yritys valmistaa kalusteita laaja-alaisesti eri alojen tarpeisiin ympäri Suomen ja kehittää jatkuvasti tuotantoaan ja toimintatapojaan taatakseen tuotteiden moitteettoman laadun. Tutustu yritykseen tarkemmin: www.sisuwood.fi/

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Juva

Haku alkaa:
12.10.2023

Haku päättyy:
14.12.2023