Haemme asiakasyrityksellemme logistiikkatyöntekijöitä monipuolisiin varastotehtäviin. Töitä on tarjolla Kuopiossa, Varkaudessa ja Iisalmessa, joten kerrothan missä haluat työskennellä.

– Työsuhteita on tarjolla tarvittaessa töihin kutsuttavasta pidempiin määräaikaisuuksiin
– Työskennellä voit oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaisesti
– Töiden aloitus on tarpeen mukaan tammikuun 2023 alusta alkaen

Logistiikkatyöntekijänä työskentelet varastotehtävissä tehtäviin kuuluen muun muassa tavaran vastaanotto, keräily ja tilauksien tekeminen. Tehtävästä ja kohteesta riippuen työnkuvaan voi kuulua myös kohteen sisäiset materiaalikuljetukset.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, sekä omaa huolellisen ja reippaan työskentelyotteen. Odotamme sinulta logistiikka-alan tutkintoa tai vähintään yhden (1) vuoden työkokemusta varastologistiikan tehtävistä. Eduksi katsomme trukin ajokokemuksen ja trukkikortin.

Asiakasyrityksemme tuottaa ympäri Pohjois-Savon laadukkaita palveluita arjen kumppanina, kuten ruoka-, puhtaus- ja välinehuollon palveluita, sekä kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon ja logistiikan palveluja. Työkavereiksesi saat tekemisen meiningillä varustetun työyhteisön ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle parhaiten sopien.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Lindqvist 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi, Kuopio, Varkaus

Haku alkaa:
24.11.2022

Haku päättyy:
14.12.2022