Haemme asiakasyrityksellemme Kuopion Finteco LVIS Oy:lle ammattitaitoista LVI-asentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopioon. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Työ on kokoaikainen.

Haemme kokeneempaa henkilöä, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn urakkatyömailla. Toivomme, että sinulla on hitsaustaitoa, alan koulutus sekä voimassa olevat pätevyydet tehtävien suorittamiseksi. Hyvälle tekijälle maksamme mielellämme osaamista vastaavaa palkkaa. Tarjoamme työn ammattitaitoisessa, avoimessa ja luotettavassa porukassa, joten toivomme hyvää asennetta myös sinulta!  

Finteco LVIS on kahden pitkän linjan osaajan ammattitaitoinen kasvatti. Tarjoamme kilpailukykyisiä kokonaistoteutuksia rakennuttajille ja rakennusliikkeille, uusiin sekä saneerauskohteisiin. Paikallisena ja valtuutettuna huoltoliikkeenä hoidamme koneesi kuntoon. Meille tärkeintä on suoristaa tekemisen mutkia. Ammattitaito ja suunnitteluosaaminen, kokenut ja ripeä henkilökunta sekä avoin toimintatapamme tekevät meistä luotettavan kumppanin.

Tutustu yritykseen lisää osoitteessa: www.finteco.fi

Jätä hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella pian. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Lindqvist, puh. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
26.04.2022

Haku päättyy:
25.05.2022