Haemme suorarekrytointina Gebwell Oy:lle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen LVI-suunnittelijaa osaksi tuotannon tiimiä Leppävirralle. Tehtävä on kokoaikainen ja työn aloitus on sopimuksen mukaan.

LVI-suunnittelijana lämmitys- ja jäähdytysratkaisuissa

Pääset tekemään kohdesuunnittelua asiakastoimituksiin, joihin kuuluvat kaukolämpö- ja kaukokylmäkeskukset, energiavaraajat sekä näiden yhdistelmät Gebwell -lämpöpumpuilla varustettuna. Toimit osana laajempaa tiimiä yhteistyössä organisaation eri toimintojen kanssa varmistaen osaltasi tilaus-toimitusprosessin katkeamattoman toiminnan.

Voit olla joko vastavalmistunut AMK-insinööri tai jo pidemmän linjan konkari – arvostamme työtä pelkäämätöntä ja oma-aloitteista asennetta. Toivomme sinulta, esimerkiksi talotekniikan AMK- koulutusta tai työssä hankittua vastaavaa kokemusta. Sinulla on erinomaiset ATK-taidot ja pystyt työskentelemään CAD-ohjelmistoilla. Kommunikoit tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa. Saat tehtävään kattavan koulutuksen ja pääset syventämään osaamistasi ympäristöystävällisten ja energiatehokkaiden lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen maailman keskiössä.

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan. Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla.

Kotipaikkamme on Leppävirralla, Pohjois-Savossa. Täältä meidän on hyvä katsoa maailmalle ja tehdä joka päivä töitä sen eteen, että ihmiset saisivat nauttia myös jatkossa puhtaasta luonnosta ja luonnollisesta lämmöstä.

Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoona euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: https://gebwell.fi/

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen, 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
13.07.2022

Haku päättyy:
14.08.2022