Etsimme asiakasyrityksellemme IS-VET Oy:lle maalaamotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen. Työ on 2-vuorotyötä, mahdollisesti 3-vuorotyötä. Työn aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisesti nopeallakin aikataululla, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Maalaamotyöntekijän tehtäviin kuuluvat pääasiallisesti maalaamon erilaiset avustavat työtehtävät, kuten maalaamon linjan täyttäminen ja purkaminen. Osaamisesi mukaan voit työskennellä myös jauhemaalauksen parissa. Hakemaltamme henkilöltä odotamme huolellista työotetta sekä kykyä työskennellä oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta tehtävässä tärkeintä on reipas ja oppimishaluinen asenne.

IS-VET Oy on ohutlevyosaamiseen erikoistunut palveluyritys. Yrityksemme koko ja kapasiteetti mahdollistavat tehokkaan palvelun, jossa asiakkaan vaativimmatkin toiveet voidaan parhaiten toteuttaa. IS-VET tarjoaa muun muassa välineet, kalusteet sekä käyttäjäkoulutuksen, jotka yhteensopivina muodostavat toimivan opetusjärjestelmän, joka lisää opetus- sekä tutkimustyön mielekkyyttä ja tehokkuutta.

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.isvet.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
03.06.2022

Haku päättyy:
03.07.2022