Haemme asiakasyrityksellemme VR FleetCare Oy:lle mekaanista asentajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja aloitat työskentelyn Osuma Henkilöstöpalveluiden kirjoilla. Palkka pohjautuu rautatiealan työehtosopimukseen.

Mekaanisena asentaja työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset raidekaluston ja muun kuljetuskaluston huolto- ja korjaustyöt. Tehtävä sopii hyvin jo muutaman vuoden alalla olleelle henkilölle, mutta saat tehtävään ja kalustoomme kattavan perehdytyksen sekä tiimin tuen.

Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista työotetta, positiivista asennetta ja luotettavuutta. Parhaat valmiudet tehtäviin antavat aiempi kokemus mekaanisen asentajan tai ajoneuvoasentajan töistä ja alalle soveltuva koulutustausta. Arvostamme alan harrastuneisuutta ja eduksi katsomme osaamisen sähkötöihin ja hitsaukseen. Tehtävät edellyttävät B-ajokorttia sekä työturvallisuus- ja tulityökortteja.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Keränen, puh. 040 733 2320, juho.keranen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pirkanmaa, Tampere

Haku alkaa:
20.11.2023

Haku päättyy:
17.12.2023