Haemme asiakasyrityksellemme VR FleetCare Oy:lle mekaanista asentajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun. Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja aloitat työskentelyn Osuma Henkilöstöpalveluiden kirjoilla. Palkka pohjautuu rautatiealan työehtosopimukseen.

Mekaanisena asentaja työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset raidekaluston huolto- ja korjaustyöt. Tehtävä sopii niin työuraa aloittelevalle tai jo muutaman vuoden alalla olleelle henkilölle, sillä saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tiimin tuen. Tutustu lisää työtehtäviin VR FleetCaren videolta.

Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista työotetta, positiivista asennetta ja luotettavuutta. Parhaat valmiudet tehtäviin antavat aiempi kokemus mekaanisen asentajan töistä ja alalle soveltuva koulutustausta, kuten ajoneuvoasentajan koulutus. Arvostamme alan harrastuneisuutta ja eduksi katsomme osaamisen sähkötöihin ja hitsaukseen. Tehtävät edellyttävät B-ajokorttia sekä työturvallisuus- ja tulityökortteja.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Keränen, puh. 040 733 2320, juho.keranen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Haku alkaa:
13.11.2023

Haku päättyy:
17.12.2023