Haemme asiakasyrityksellemme Profile Vehicles Oy:lle mekaniikkasuunnittelijaa Iisalmeen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen osaksi erikoisajoneuvojen suunnitteluryhmää. Työ on kokoaikatyötä ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Tehtävässä toimit tuotekehitysprojekteissa ja erikoisajoneuvojen suunnitteluratkaisujen kehittämisessä laatu ja kustannustehokkuus edellä. Laadit valmistusdokumentteja PDM-järjestelmään ja toimit asiantuntijana suunnitteluratkaisujen koeasennuksissa ja -testauksissa. Lisäksi tehtävääsi kuuluu yhteistyö muun muassa myynnin ja tuotannon osastojen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää konesuunnittelun/-tekniikan koulutusta (AMK, DI) sekä 3D-suunnitteluosaamista (SolidWorks). Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esimerkiksi insinöörin AMK-tutkinto) ja vahvaa käytännön osaamista. Toivomme lisäksi, että hallitset PDM-järjestelmän käytön. Sinulla on sujuva suomen- ja englannin kielen osaaminen.

Eduksesi katsomme kokemuksen muovi- ja valutuotteiden suunnittelusta ja valmistusosaamisen esimerkiksi hitsaustöistä. Eduksesi katsomme myös aikaisemman kokemuksen ajoneuvoteollisuudesta ja ERP-järjestelmästä ja AutoCAD-osaamisen. Nautit tiimityöstä ja viihdyt tavoitteellisessa ja kansainvälisessä yrityskulttuurissa.

Tarjoamme sinulle työn haastavissa, monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Pääset mukaan yrittäjähenkiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöön.

Profile on kansainvälinen erikoisajoneuvojen suunnittelija ja valmistaja, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja hyvästä muotoilusta. Tuotteitamme ovat muuan muassa ambulanssit, ensihoitotoiminnan ajoneuvot ja viranomaisajoneuvot sekä niihin liittyvät kattavat elinkaaripalvelut. Konsernillamme on teollista toimintaa Suomen lisäksi Unkarissa ja Virossa. Kasvun moottoreitamme ovat asiakaslähtöinen ja käytännöllinen muotoilu ja innovatiivisuus, yrittäjähenkinen asenne ja aktiivinen myyntityö sekä hyvä tiimihenki.

Tutustu lisää yritykseen: www.profilevehicles.com

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
15.04.2021

Haku päättyy:
29.04.2021