Haemme Profile Vehicles Oy:lle Iisalmeen mekaniikkasuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä ja työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Profile on kansainvälisesti tunnettu edistyksellisten erikoisajoneuvojen suunnittelija ja valmistaja. Tuotteitamme ovat muuan muassa ambulanssit ja muut ensihoitotoiminnan ajoneuvot, muiden viranomaisten ajoneuvot kuten poliisiautot sekä kattavat elinkaaripalvelut. Konsernillamme on teollista toimintaa Iisalmen lisäksi Unkarissa ja Virossa. Kasvava jakeluverkostomme on kansainvälinen.

Tutustu lisää yritykseen osoitteessa www.profilevehicles.com/fi

Mekaniikkasuunnittelijana:

Toimit osana kansainvälisiä tuotekehitysprojekteja ja kehität erikoisajoneuvoihin liittyviä laadukkaita ja kustannustehokkaita suunnitteluratkaisuja. Toimit myös asiantuntijana suunnitteluratkaisujen koeasennuksissa ja testauksissa. Työssäsi olet kiinteässä yhteistyössä sidosryhmien kanssa, kuten myynti, tuotanto ja materiaalihallinta.

Toivomme, että sinulla on vahvaa käytännön osaamista, 3D suunnitteluosaamista (SolidWorks) sekä koneensuunnittelun/-tekniikan koulutus (AMK) tai vastaavaa työkokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suullisen ja kirjallisen englannin kielen taitoa. Eduksi katsomme kokemuksen muovi- ja valutuotteiden suunnittelusta (pintamallinnus) ja valmistusosaamisesta (hitsaustyöt, ohutlevytyöt), Autocad osaamisen ja kokemuksen ajoneuvoteollisuudesta.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan kasvavassa, kansainvälisessä yrityksessä sekä hyvät kehitys- ja etenemismahdollisuudet. Lisäksi sinulla on ympärilläsi mukava työporukka ja kokeneen tiimiin tuki!

Kiinnostuitko?

Jätähän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella, sillä haastattelemme jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä: Erno Randelin, 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
23.11.2021

Haku päättyy:
07.12.2021