Haemme asiakasyrityksellemme Gebwell Oy:lle metallityöntekijöitä esivarusteluun määräaikaiseen työsuhteeseen Leppävirralle. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen Gebwellin kirjoille. Työ on 2-vuorotyötä. Palkkaus tehtävässä muodostuu henkilön osaamis- ja kokemustaustan pohjalta. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Metallityöntekijänä työskentelet esivarustelijana kaukolämmönjakokeskuksien putkisto-osien parissa työstäen liitoksia valmiiksi kokoonpanijalle.

Voit olla ammattiin opiskeleva tai jo kokeneempi konkari, sillä tämä tehtävä on oiva paikka päästä taloon sisään näyttämään oma osaaminen! Työ edellyttää hyviä kädentaitoja, sorminäppäryyttä ja koordinaatiokykyä. Tehtävässä arvostamme oma-aloitteisuutta, tarkkaa työotetta ja etenkin halua oppia sekä kehittyä alan ammattilaiseksi.  Eduksi katsomme tuntemuksen erilaisista putkiliitoksista ja tehtävään soveltuvan koulutustaustan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä osana kasvavaa organisaatiota, alan parhaiden ammattilaisten sekä huipputeknologian parissa!

GEBWELL – Kohti puhtaampaa tulevaisuutta. Meidät tunnetaan yrityksenä, jonka lämpöpumppu- ja kaukolämpötuotteista voi nauttia hyvällä omallatunnolla. Yhdessä Suomessa, Puolassa ja Ruotsissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme kanssa muodostamme Gebwell konsernin. Työllistämme kolmessa maassa noin 250 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 40 miljoona euroa. Tule sinäkin tekemään kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: https://gebwell.fi/

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen, 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Leppävirta

Haku alkaa:
13.07.2022

Haku päättyy:
14.08.2022