Omaatko jo aikaisempaa kokemusta keittiön avustavista tehtävistä tai puhtaanapitopalveluista? Haluatko työskennellä monipuolisissa työtehtävissä?

Haemme asiakasyrityksellemme moniosaajia erilaisiin kohteisiin ja monipuolisiin työtehtäviin Pohjois-Savon alueelle. Tehtäviä on avoinna seuraavilla alueilla: Juankoski, Riistavesi, Vehmersalmi, Kaavi ja Tuusniemi, joten kerrothan meille, missä haluat työskennellä.

– Työsuhteita on tarjolla tarvittaessa töihin kutsuttavasta pidempiin määräaikaisuuksiin
– Työskennellä voit oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaisesti haluamissasi kohteissa
– Töiden aloitus on tarpeen mukaan

Moniosaajana työskentelet monipuolisissa keittiön ja puhtaanapidon tehtävissä kohteena voiden olla esimerkiksi palvelukeittiö tai koulun tai hoivakohteen keittiö. Työtehtäviisi voi kuulua ruokien ja salaattien osavalmistusta, ruokatilausten tekemistä, ruokasalityöskentelyä, astiahuoltoa ja puhtauspalvelutehtäviä.

Hakijalta toivomme tehtävään sopivaa työkokemusta ja suoritettua tutkintoa esimerkiksi ruokapalvelu- tai puhtaanapitoalalta. Tärkeintä meille on positiivinen asenne ja reipas työote. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hygieniapassia.

Asiakasyrityksemme tuottaa ympäri Pohjois-Savon laadukkaita palveluita arjen kumppanina, kuten ruokapalveluja sekä puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palveluja. Työkavereiksesi saat tekemisen meiningillä varustetun työyhteisön ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle parhaiten sopien.

Tehtäviä on tarjolla eri taitotasoisille ja taustaisille tekijöille, joten ethän epäröi jättää hakemustasi! Kerro meille minkälaista kokemusta sinulla on ja millaisissa kohteissa haluat työskennellä, niin löydämme yhdessä sinulle sopivimman tehtävän.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Lindqvist 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi ja Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Juankoski, Kaavi, Tuusniemi

Haku alkaa:
24.11.2022

Haku päättyy:
30.03.2023