Murska-asematyöntekijä

Kainuu, Kajaani, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Pohjois-Savo, Iisalmi

Julkaistu 29.05.2024

Sulkeutuu 03.07.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Jani Karhunen

Myynnin assistentti, Iisalmi

050 371 5981 jani.karhunen@ohp.fi

Murska-asematyöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme murska-asematyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on reissutyötä pääosin Kainuun ja lähimaakuntien alueella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät alustavasti vuoden loppuun, mutta sinulla voi olla mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Murska-asematyöntekijän tehtävät ovat monipuolisia koneiden ajamisesta jalkamiehenä työskentelyyn. Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää fyysistä kuntoa ja konepuolen kokemusta pyöräkuormaajan ajamisesta. Arvostamme motivoitunutta ja muut huomioivaa työotetta.

Palkkaus tehtävässä on sopimuksen mukaan sisältäen reissutyöhön kuuluvat korvaukset. Tarjoamme sinulle reissutyöhön mukavan majoituksen, viikonloput vapaaksi sekä hyvän työyhteisön. Halutessasi voit työskennellä myös viikonloppuisin.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jani Karhunen, puh. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi