Valokuitunen

Myyjä Kotkaan

Kymenlaakso, Hamina, Kotka

Julkaistu 10.07.2024

Sulkeutuu 23.07.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Jani Lindqvist

Myyntipäällikkö

050 565 9987 jani.lindqvist@ohp.fi

Myyjä Kotkaan

Haemme asiakasyrityksellemme Valokuitunen Oy:lle myyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kotkaan. Työ on osa-aikainen tunteja ollen keskimäärin 16-25 h/vko, ja töitä tehdään ilta- ja viikonloppupainotteisesti.

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla.

Pääset tutustumaan Valokuituseen lisää osoitteessa: www.valokuitunen.fi

Myyjänä Valokuitusella

Toimit osana pientaloalueiden ja taloyhtiöiden myyntitiimiä, joka jalkautuu myyntialueille kohtaamaan potentiaalisia asiakkaita heidän kotonaan ja myöhemmin taloyhtiöiden kokouksissa. Lisäksi edetessäsi taloyhtiömyynnin puolelle kontaktoit asiakkaita niin puhelimitse kuin sähköpostitse viestien. Ennen jalkautumista asuinalueille tehdään markkinointia ja ennakkomyyntiä, jotta asukkaat osaavat jo odottaa alkavaa valokuitukampanjaa. Myynnissä korostuu ratkaisukeskeisyys, joten hyvät kommunikointitaidot sekä aktiivinen ja vastuullinen ote ovat avainasemassa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa myyntikokemusta, sillä koulutamme sinulle kaiken työssä tarvittavan. Etsimme tavoitteellisella ja positiivisella asenteella varustettuja tekijöitä, joilla on myös ripaus kunnianhimoa. Liikkuva myyntityö painottuu Kotkan ja Haminan alueelle ja edellyttää B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Kiinnostaako ura myynnissä? Tarjoamme sinulle:

  • Kiinteän 12,50 tuntipalkan + provision – pääset vaikuttamaan suoraan omiin ansioihisi. Keskituntiansio myyjillä on noin 23e/h.
  • Kattavan koulutuksen tehtäviin
  • Mahdollisuuden kasvaa myyjänä ja edetä talon sisällä
  • Esihenkilön tuen sekä huikean tiimin tsempin työssä onnistumiseksi – juhlimme yhdessä onnistumisia


Luitko juuri tulevasta työstäsi? Tervetuloa, tulevaisuus odottaa.

Tule osaksi Valokuitusen mahtavaa porukkaa ja pistä hakemuksesi tulemaan Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi