Haemme asiakasyrityksellemme Oy Carlsonille muodista innostunutta myyjää tavaratalon vaate- ja jalkineosastoille. Työsuhde solmitaan ensin määräaikaisena Osuma Henkilöstöpalveluille, jonka jälkeen työntekijä siirtyy toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Carlsonille. Työsuhteessa työaika on 34 tuntia / viikko ja palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Myyjänä Carlsonilla

Autat asiakkaita löytämään juuri heille sopivat tuotteet ja ratkaisut tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Hyvän asiakaskokemuksen ja korkealaatuisen palvelun tarjoaminen on sinulle sydämen asia. Myynnin ja asiakaspalvelun lisäksi huolehdit myös muun muassa tavaroiden esille laitosta, osaston siisteydestä ja muista myymälän päivittäisistä tehtävistä.

Etsimämme henkilö

Haemme iloista ja asiakaspalveluhenkistä tekijää, joka työskentelee positiivisella ja ahkeralla otteella. Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta myynnin ja asiakaspalvelun tehtävistä. Etsimme muodista innostunutta osaajaa, joten aikaisempi kokemus vaatteiden ja jalkineiden parissa työskentelystä tai niihin liittyvistä opinnoista auttavat sinua menestymään tehtävässä. Eduksesi katsomme kaupallisen alan koulutuksen.

Vastassasi on mukava ja tiivis työporukka, joka toivottaa sinut tervetulleeksi. Työnkuvasi on monipuolinen ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi kaupan alan ammattilaisena vastuullisella työnantajalla. Tule mukaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Janniina Pakarinen puh. 050 436 1625, janniina.pakarinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
23.06.2022

Haku päättyy:
10.07.2022