Haemme suorarekrytointina asiakasyrityksellemme Savo Malt Oy:lle maltaiden myyjää osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, ja osa-aikainen työ mahdollistaa hyvin mallasmyynnin muiden elintarvikealan tuotteiden tuki- tai runkotuotteena. Tehtävän palkka on sovittavissa joko täysin provisiopohjaiseksi tai sisältäen pohjapalkan. Työtä voit tehdä mistä päin Suomea tahansa, mutta toivomme sinun käyvän ajoittain Iisalmen toimipisteellä.

Tehtävänkuvaasi kuuluu maltaiden B2B-myynti koko maan kattavalla markkina-alueella. Asioit pienpanimoiden, leipomoiden, elintarvikkeiden valmistajien sekä tukkureiden kanssa organisoiden ja kehittäen verkostoja. Tehtävänkuva pitää sisällään myös myynnin, markkinoinnin ja kampanjoinnin suunnittelua sekä tuotekehitystä, jota tehdään yhdessä asiakkaan kanssa.

Parhaat valmiudet tehtäviin antavat aiempi kokemus elintarvikealan tuotteiden myynnistä sekä halu perehtyä maltaan tuotantoprosessiin ja ominaisuuksiin. Tehtävässä tarvitset myös hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja, kehittämisintoa sekä ymmärrystä elintarvikealan hygieniavaatimuksista.

Työskentelyäsi tukevat olemassa olevat markkinointisuunnitelma, markkina-analyysi ja listaus potentiaalisista asiakkaista. Tueksesi saat myös monialaisen ja alasta innostuneen tiimin, joka koostuu eri alojen yrittäjistä, ammattiviljelijöistä ja asiantuntijoista.

Savo Malt Oy on vuonna 2020 perustettu yritys, jonka tuotannollinen toiminta käynnistyi 2021. Yhtiö valmistaa rumpumallastamossa erilaisia maltaita lähinnä pienpanimoilla ja leipomoille. Tutustu yritykseen tarkemmin: www.savomalt.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Osuma Henkilöstöpalvelut, Erno Randelin, erno.randelin@ohp.fi, 0452696696
Savo Malt Oy, Jorma Kajanus, kajanusjorma@gmail.com, 0407646532

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Kainuu, Keski-Suomi, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Varsinais-Suomi

Haku alkaa:
16.03.2023

Haku päättyy:
30.03.2023