Haemme asiakasyrityksellemme Valokuitunen Oy:lle myyjää taloyhtiömyyntiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Oulun alueelle. Työ on kokoaikainen ja töitä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin alkaen kello 12.

Valokuitunen Oy rakentaa valokuituverkkoja ympäri Suomea taajamien. Kasvamme vauhdikkaasti, joten pääset osaksi aitoa kasvutarinaa – sekä meidän että omaasi. Työmme on palkitsevaa: teemme kodeista toimivampia kuin koskaan, sillä tarjoamme ihmisille valokuidun avulla tasokkaimman mahdollisen nettiyhteyden. Meillä väki viihtyy, yhteishenki on vahva ja tukea aina saatavilla.

Pääset tutustumaan Valokuituseen lisää osoitteessa: www.valokuitunen.fi

Valokuitusella taloyhtiömyynnissä

Kohtaat asiakkaita niin puhelimitse kuin sähköpostitse viestien – teet myös kenttätyötä ja osallistut taloyhtiöiden kokouksiin. Taloyhtiömyynnissä korostuu ratkaisukeskeisyys sekä kyky esiintyä ja myydä isollekin porukalle, joten hyvät kommunikointitaidot sekä aktiivinen ja vastuullinen ote ovat avainasemassa.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa myyntikokemusta, sillä koulutamme sinulle kaiken työssä tarvittavan. Etsimme tavoitteellisella ja positiivisella asenteella varustettuja tekijöitä, joilla on myös ripaus kunnianhimoa. Liikkuva myyntityö edellyttää B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.

Kiinnostaako ura myynnissä? Tarjoamme sinulle:

  • Kiinteän 13,50 tuntipalkan + provision – pääset vaikuttamaan suoraan omiin ansioihisi. Keskituntiansio myyjillä taloyhtiömyynnissä on noin 22 e/h.
  • Kattavan koulutuksen tehtäviin
  • Mahdollisuuden kasvaa myyjänä ja edetä talon sisällä
  • Esihenkilön tuen sekä huikean tiimin tsempin työssä onnistumiseksi – juhlimme yhdessä onnistumisia

Luitko juuri tulevasta työstäsi? Tervetuloa, tulevaisuus odottaa.

Tule osaksi Valokuitusen mahtavaa porukkaa ja pistä hakemuksesi tulemaan Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Osuma Henkilöstöpalvelut Oy Jani Lindqvist, p. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu

Haku alkaa:
15.08.2023

Haku päättyy:
12.10.2023