Haemme asiakasyrityksellemme Oy Carlsonille kahta myyjää tavarataloon vaate- ja jalkineosastoille. Työsuhde solmitaan ensin määräaikaisena Osuma Henkilöstöpalveluille, jonka jälkeen työntekijä siirtyy toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Carlsonille. Työsuhteessa työaika on 34 tuntia / viikko ja palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaan.

Myyjänä Carlsonilla:

Vastaat osaltasi osastosi myynnistä ja asiakaspalvelusta, tavaroiden esille laitosta, siisteydestä sekä muista myymälän eri tehtävistä. Ennen kaikkea autat asiakkaita löytämään juuri heille sopivat tuotteet ja ratkaisut tarjoamalla asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.

Etsimme Carlsonin tiimiin innokkaita myynnin ja asiakaspalvelun osaajia, jotka nauttivat työskentelystä muodin parissa. Toivomme, että olet iloinen persoona, asiakaspalveluhenkinen, ahkera ja korkeatasoisen palvelun tarjoaminen on sinulle sydämen asia. Toimit mielelläsi osana isompaakin tiimiä. Toivomme sinulta aikaisempaa myynti- ja asiakaspalvelukokemusta ja eduksesi katsomme kaupallisen alan koulutuksen.

Miksi töihin Carlsonille?

Vastassasi on mukava ja tiivis työporukka, joka toivottaa sinut tervetulleeksi. Työnkuvasi on monipuolinen ja antaa sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi kaupan alan ammattilaisena vastuullisella työnantajalla. Tule mukaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja näet itsesi tuloksellisen toiminnan tiimipelaajana, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Janniina Pakarinen puh. 050 436 1625, janniina.pakarinen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
25.05.2022

Haku päättyy:
08.06.2022