Hei opiskelija, etsitkö työtä tai harjoittelupaikkaa? YIT Suomi Oy etsii myynnin assistenttia osa-aikaiseen työsuhteeseen Kuopion toimistoon. Työn aloitus on marraskuussa.

YIT Suomi Oy on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Vastassasi sinua odottaa upeat työkaverit, erinomainen työilmapiiri ja monipuolinen toimenkuva sekä mahdollisuus oppia monia uusia asioita rakentamiseen ja myyntiin liittyen. Tehtävään annetaan perehdytys.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa myymälän asiakaspalveluun liittyvät tehtävät kuten myytävien asuntojen esittely Kuopion toimipisteeltä käsin, asuntojen materiaalien esittely, kaupanteossa avustaminen, markkinointimateriaalien ylläpitotehtävät sekä osallistuminen tarvittaessa yleisesittelyihin myyjän apuna. Työaika on pääosin aina arkisin, mutta yleisesittelyitä voi olla satunnaisesti myös viikonloppuisin.

Etsimämme henkilö voi olla esimerkiksi tradenomi- tai rakennusalan opiskelija (yliopisto / amk / yamk). Olet täsmällinen, tarkka ja hoidat työtehtäväsi vastuullisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet innokas oppimaan uutta. Sinulle sopii joustavat työajat. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen myynti- ja asiakaspalvelutyöstä, mutta ethän epäröi jättää hakemustasi, sillä tehtävässä asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ratkaisee!

Ajankohta: Työn aloitus marraskuu 2020

Työnluonne: osa-aikatyö

Palkka: sopimuksen mukaan

Työn sijainti: Kuopio

Hakuaika päättyy: 28.10.2020

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja koet myynnin tehtävät omaksesi, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Riina Vauhkonen puh. 050 476 3444, riina.vauhkonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
29.10.2020

Haku päättyy:
05.11.2020