Haemme asiakasyrityksellemme Avek Esitysratkaisut Oy:lle myyntiharjoittelijaa Kuopion toimistoon. Harjoittelussa saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi myynnillisten tehtävien parissa.

Avek Esitysratkaisut Oy on valloittavan esittämisen kumppani. Suunnittelemme, toteutamme ja huollamme esitystekniikan ratkaisut sekä AV-järjestelmät erilaisiin tiloihin ja ympäristöihin, kokous- ja neuvotteluhuoneisiin sekä julkisiin asiakas- ja aulatiloihin.

Työtehtäviisi kuuluvat puhelinmyynti, tilaisuuksien järjestelyt ja niihin osallistuminen sekä muut ratkaisu- ja palvelumyynnin tehtävät. Toimit myyntitiimin tukena ja pääset työssäsi tutustumaan monipuolisiin esitystekniikan ratkaisuihin.

Etsimämme henkilö voi olla esimerkiksi liiketalouden opiskelija (yliopisto / amk / yamk). Sinulla on persoonaa myyntiin ja olet motivoitunut kehittymään myynnin työtehtävissä.

Tarjoamme sinulle tehtävään kattavan perehdytyksen sekä myyntitiimin tuen tehtävässä menestymiseksi.

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa www.avek.fi

Aloitus: Sopimuksen mukaan.

Kesto: Sovittavissa, esimerkiksi 3kk

Työnluonne: kokoaikatyö, soviteltavissa opiskelujen yhteyteen

Palkka: palkallinen harjoittelu

Työn sijainti: Kuopio

Mikäli tunnistit itsesi työnkuvauksesta, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Huttunen puh. 050 307 9337, jani.huttunen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
25.02.2021

Haku päättyy:
11.03.2021