Haemme asiakasyrityksellemme Omatalo Oy:lle myynnin ja markkinoinnin toimihenkilöä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Sonkajärvelle. Työ on kokoaikatyötä ja työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Myynnin ja markkinoinnin toimihenkilönä työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset tehtävät, kuten tilausten kirjaaminen, tarjouslaskennassa avustaminen sekä myynti- ja markkinointimateriaalien tuottaminen. Etsimämme henkilö on tiimipelaaja, jolla on toimeen tarttuva työote ja halu oppia uutta. Eduksi katsomme englannin kielen taidon, hyvät IT-taidot, kokemuksen rakennusalalta sekä aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi ammattilainen, sillä työssä tukenasi on asiantunteva ja viihtyisä työyhteisö, ja perehdytämme sinut tehtävään!

Omatalo on perinteikäs yli 80 vuotta vanha tuotemerkki. Omatalon pien- ja suurelementeistä voidaan toteuttaa talopaketit nopeasti, joustavasti ja edullisesti. Asennus on tehokasta ja työmaan aikataulu nopeutuu, kun runko saadaan nopeasti säältä suojaan.

Kiinnostuiko?

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Sonkajärvi

Haku alkaa:
31.12.2021

Haku päättyy:
31.01.2022