Haemme asiakasyrityksellemme kansainväliseen tiimiin Profile Vehicles Oy:lle myynti-insinööriä Iisalmeen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikatyötä ja alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Myynti-insinöörinä työskentelet konsernin myyntiorganisaatiossa. Tuet myyntiorganisaatiota teknisissä ratkaisuissa ja dokumentoinnissa. Toivomme, että suunnitteluohjelmien parissa työskentely on sinulle luontevaa ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote.

Tehtävässä menestyminen edellyttää muutaman vuoden työkokemusta teknisestä asiantuntijatyöstä sekä kokemuksen 2D-piirto-ohjelmien käytöstä osana myyntiprosessia. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esimerkiksi insinöörin AMK-tutkinto). MS Office-ohjelmiston ja ERP-järjestelmän käyttö on sinulle sujuvaa.

Toivomme sinulla olevan intoa ja kiinnostusta alaa kohtaan ja kyky oppia ja omaksua uutta. Nautit tiimityöstä ja viihdyt tavoitteellisessa ja kansainvälisessä yrityskulttuurissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen- ja englannin kielen osaamista. Katsomme eduksi ruotsin kielen osaamisen.

Tarjoamme sinulle työn monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä, jossa pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi. Pääset mukaan yrittäjähenkiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöön.

Profile on kansainvälinen erikoisajoneuvojen suunnittelija ja valmistaja, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja hyvästä muotoilusta. Tuotteitamme ovat muuan muassa ambulanssit, ensihoitotoiminnan ajoneuvot ja viranomaisajoneuvot sekä niihin liittyvät kattavat elinkaaripalvelut. Konsernillamme on teollista toimintaa Suomen lisäksi Unkarissa ja Virossa. Kasvun moottoreitamme ovat asiakaslähtöinen ja käytännöllinen muotoilu ja innovatiivisuus, yrittäjähenkinen asenne ja aktiivinen myyntityö sekä hyvä tiimihenki.

Tutustu lisää yritykseen: www.profilevehicles.com

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
15.04.2021

Haku päättyy:
29.04.2021