Haemme asiakasyrityksellemme Bella-Veneet Oy:lle suorarekrytointina myyntipäällikköä vastaamaan Ruotsin ja Norjan myynnistä, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopioon. Työ on kokoaikatyötä ja työskentelet Kuopion toimipisteellä. Tehtävänkuva edellyttää matkustusvalmiutta.

Bellan tarina on ainutlaatuinen kehityspolku yhden miehen unelmasta, josta vähitellen kehittyi kansainvälisen mittaluokan liiketoiminta. Bellan pitkät perinteet näkyvät monissa yksityiskohdissa, jotka on suunniteltu huolellisesti, perusteellista osaamistamme hyödyntäen. Me tunnemme veneilyn – siitä kertoo jo yli 50 vuotta kestänyt, yhä jatkuva menestyksekäs liiketoimintamme.

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.bellaboats.fi

Tehtävässä pääset työskentelemään Bella, Flipper, Aquador ja Falcon -brändien parissa yhteistyössä osaavan tiimin kanssa. Myyntipäällikön tehtävänkuvaan kuuluu muun muassa:

  • Jälleenmyyntiverkoston laajentaminen
  • Markkinointisuunnitelman laatiminen
  • Ruotsin ja Norjan markkinoiden kehittäminen
  • Myynti- ja katetavoitteista vastaaminen

Toimit kiinteässä yhteistyössä jälleenmyyjien, tuotantoyksiköiden sekä osaavan tiimin kanssa optimoiden toimitusketjua, myyntihallintoa sekä veneiden jakelua.

Etsimme tavoiteorientoitunutta henkilöä, jolla on kaupallista ja ehkä myös teknistä osaamista. Haluat laittaa itsesi likoon ja vaikuttaa osaltasi kaupalliseen kehittymiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa. Eduksesi katsomme mielenkiinnon veneteollisuutta kohtaan sekä aikaisemman ERP-järjestelmäosaamisen.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja mielenkiintoisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä osana asiantuntevaa työyhteisöä kansainvälisessä liiketoiminnassa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Keränen puh. 040 733 2320, juho.keranen@ohp.fi

A part of Nimbus Group, www.nimbusgroup.se

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
03.06.2022

Haku päättyy:
03.07.2022