Hei juuri sinä, joka haluat olla muovaamassa tulevaisuutta! Tarjoamme sinulle uniikin mahdollisuuden päästä vaikuttamaan ohjelmistokehittäjänä kehitysprojekteissamme.

Haemme Neomeet Oy:lle ohjelmistokehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisesti nopeallakin aikataululla. Työ on kokoaikatyötä ja alustava määräaikaisuuden kesto on 12 kuukautta. Sinulla on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Arvostamme sinulta full stack -tasoista kokemusta web-applikaatioiden tekemisestä. Tekniikkoina voidaan mainita sellaiset kuin HTML, CSS, PHP ja Javascript. Kehität muun kehitystiimin kanssa ratkaisujamme eteenpäin ja pääset samalla kehittämään omaa ammattitaitoasi ja osaamistasi. Ohjelmistokehityksemme toimii modernisti käyttäen ketteriä menetelmiä ja pystyt muodostamaan hyvin oman roolisi yhdessä muun kehitystiimin kanssa. Arvostamme myös näkemystä tai kokemusta mobiiliapplikaatioiden kehityksestä.

Tarjoamme nyt ohjelmistoalan osaajalle mielenkiintoisen mahdollisuuden tulla rakentamaan kanssamme uusia digitaalisen päätöksenteon järjestelmiä. Mahdollistamme joustavuutta työskentelyyn ja voitkin toteuttaa kehitystehtäviä hyvin pitkälti omalta kotitoimistoltasi käsin. Voit räätälöidä työaikasi juuri sinun rytmiisi sopivaksi niin että sinun ei tarvitse koodata silloin kun vähiten huvittaisi. Mahdollistamme sinulle hyvän urapolun niin että pääset erikoistumaan omaan asiantuntijan rooliisi tai sitten voit myöhemmin suuntautua myös esimiesasemaan. 

Neomeet Oy on vuonna 2020 perustettu ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa edistyneitä digitaalisen päätöksenteon ohjelmistoratkaisuja eri toimialoille. Olemme nuorekas joukko, joka haluaa ratkaista nykyajan ongelmia liittyen etänä tapahtuviin kokouksiin ja päätöksentekoon. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet alan kyvyille tulla kehittymään ja tarjoamaan osaamistaan uusien, innovatiivisten ohjelmistoratkaisujen kehittämisessä. Olemme moderni organisaatio, jonka perusarvoihin kuuluu työntekijöiden hyvinvointi ja viihtyvyys. Yrityksemme juuret ovat Itä-Suomessa ja haluamme tarjota monipuolisesti alueella oleville henkilöille uramahdollisuuksia ohjelmistokehityksen saralla. 

Tutustu lisää yritykseen: https://neomeet.fi/

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoiveineen nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne-Pekka Pesonen puh. 050 307 9337, janne-pekka.pesonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
19.11.2020

Haku päättyy:
03.12.2020