Strindberg

Pääkylmäkkö

Uusimaa, Helsinki

Julkaistu 30.05.2024

Sulkeutuu 13.06.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Joonas Luotonen

Myyntipäällikkö (Tampere)

040 718 6733 joonas.luotonen@ohp.fi

Pääkylmäkkö

Etsimme asiakasyrityksellemme Ravintola Strindbergiin pääkylmäkköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Työ on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi.

Hakemamme henkilö on ammattitaitoinen ja omasta työstään kiinnostunut ammattilainen, jolla on itsenäinen työote. Pääkylmäkön tehtävä edellyttää aikaisempaa a la carte kokin ja kylmäkön työkokemusta, sillä pääkylmäkkö on vuorossa päävastuussa kylmän keittiön toiminnasta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen vuorojohtamisesta.

Klassisia makuja Esplanadin kauniissa maisemissa. Strindbergin toisen kerroksen ravintolan kutsuva miljöö on yhtaikaa vilkkaan kaupunkimainen ja miellyttävän tunnelmallinen. Korkeatasoinen keittiö yhdistää aina suositun pohjoismaisen ruuan, tämän päivän kansainvälisiin makuihin ja tyyleihin.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin Helsingin historiallisella sijainnilla ja loistavilla henkilökuntaeduilla!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella ja varmista paikkasi yhdessä Helsingin upeimmista ravintoloista. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi