Samesor Oy on kuopiolainen ohutlevyvalmistusalan konevalmistaja ja vientiyhtiö. Samesor Oy on toiminut 56 vuoden ajan ja asiakkaita on nyt 61 maassa. Konepajaliiketoiminnan lisäksi yhtiöllä on hyvin kehittyvä palveluliiketoiminta. Haemme nyt tälle asiakasyrityksellemme suorarekrytointina Kuopioon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen palveluliiketoiminnan päällikköä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Keskeiset tehtävät

Toimit tehtävässä palveluliiketoiminnan päällikkönä. Vastaat Samesorin palveluliiketoiminnan päivittäisestä johtamisesta ja kehittämisestä sovittujen liikevaihto- ja katetavoitteiden mukaisesti. Toimit tiiviisti yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Apunasi on palveluliiketoiminnan tiimi. Työ sisältää osaltasi myös suoraa myyntityötä. Asiakkaat ovat pääosin Suomen ulkopuolella, joten olet valmis matkustamaan tehtävässä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin- ja suomenkielentaitoa. Muu kielitaito on merkittäväksi eduksi. Edellytämme myös  kansainvälisen kaupan tuntemusta ja teknisen / kaupan alan ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi. Saat perehdytyksen sekä tukea ammattitaitoiselta tiimiltä.

Tutustu lisää yritykseen: https://samesor.fi/

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Ikonen puh. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
18.09.2020

Haku päättyy:
02.10.2020