Haemme asiakasyrityksellemme Sahanlahti Resortille pizzakokkeja määräaikaiseen työsuhteeseen Puumalaan. Sinun on mahdollista vaikuttaa työsuhteen ja tuntien määrään sinulle sopivalla tavalla. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös pidemmäksi aikaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisesti nopeallakin aikataululla.

Kokkina työskentelet valmistamassa muun muassa pizzaa ja hampurilaisia kesäisen ravintola Rantamakasiinin asiakkaille. Toivomme sinulta motivaatiota työtä kohtaan sekä reipasta asennetta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hygieniapassin.

Sinua on vastassasi rennot työkaverit sekä esimiehet, ja työn kruunaa yhteen hiileen puhaltava työilmapiiri ja Sahanlahden upeat puitteet. Autamme sinua tarvittaessa muun muassa asunnon hankinnassa!

Sahanlahti on Saimaan alueen palkittu huippukohde! Sahanlahden kolme erilaista ravintolaa ja uusi ginibaari tuovat mukavaa vaihtelua työnkuvaan. Lisäksi Sahanlahti on tunnettu hääjuhlien pitopaikka ja Sahanlahdessa on oma kesäteatteri ja majoitusta on tarjolla hotellista villoihin ja vierasvenelaituriin. Alueella on myös runsaasti erilaisia harrasteita, kuten saunoja, kylpytynnyreitä, padelkenttä, sup-lautoja, pakopelihuone ja kanootteja. 

Kiinnostuitko? Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa: www.sahanlahtiresort.fi

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jussi Torvinen puh. 044 327 1413, jussi.torvinen@ohp.fi 

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Puumala

Haku alkaa:
13.05.2022

Haku päättyy:
30.05.2022