Haemme asiakasyrityksellemme potilaskuljettajia Kuopioon.

– Työsuhteita on tarjolla tarvittaessa töihin kutsuttavasta pidempiin määräaikaisuuksiin
– Työskennellä voit oman toiveesi ja käytettävyytesi mukaisesti
– Töiden aloitus on tarpeen mukaan tammikuun 2023 alusta alkaen

Potilaskuljettajana työskentelet sairaalaympäristössä sisäisten potilaskuljetuksien parissa, kuljettaen potilaita eri osastojen välillä, esimerkiksi vuodeosastoilta toiselle sekä vuodeosastoilta tutkimus- ja leikkausyksiköihin. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi näyte- ja materiaalikuljetuksia.

Tehtävässä tarvitset asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta, asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä askeleita tulee paljon, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Ensisijaisesti odotamme hakijalta sosiaali- ja terveysalan koulutustaustaa. Voit olla myös esimerkiksi lähi- tai sairaanhoitajaopiskelija. Tärkeintä kuitenkin on motivaatio ja halu työskennellä potilasrajapinnassa! Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä ja suoritetun ensiapu 1-kurssin. Tehtävässä edellytetään täyttä rokotussuojaa tartuntatautilain (48§ ja 48a§) mukaisesti.

Asiakasyrityksemme tuottaa ympäri Pohjois-Savon laadukkaita palveluita arjen kumppanina, kuten ruokapalveluja sekä puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palveluja. Työkavereiksesi saat tekemisen meiningillä varustetun työyhteisön ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle parhaiten sopien.

Tehtävä sopii hyvin niin opiskelijoille kuin lisäansioita etsivälle, joten ethän epäröi jättää hakemustasi!

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Lindqvist 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
24.11.2022

Haku päättyy:
08.12.2022