Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista projektimyyjää lattianpäällysteiden ja sisustustuotteiden myyntiin pääkaupunkiseudulle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme tavoitteena on laajentaa toimintaa kotimaassa kestävän ja tuloksellisen kasvun myötä.  Luotamme, että jokaisella on paras näkemys omasta tontistaan, töitä tehdään yhteistyössä ja kaikilla on mahdollisuus osallistua päätöksentekoon.

Projektimyyjänä

Työnkuvaasi kuuluu asiakassuhteiden ylläpito sekä asiakaskontaktointi puhelimitse ja sähköpostitse kuin tapaamisten merkeissä. Toimit tärkeänä osana myyntimme uusasiakashankinnan ja tunnettavuuden kehittämisessä pääkaupunkiseudulla väkemme vahvalla taustatuella. Kuluttajatuotteiden lisäksi haluamme tulevaisuudessa panostaa entistä enemmän myös julkisten tilojen projektimyyntiin.

Etsimme sinua, joka…

  • Olet toiminut rakennus- ja asennusliikkeiden asiakasrajapinnoissa.
  • Pystyt ajattelemaan myös boksin ulkopuolelta nähden uusia myyntimahdollisuuksia.
  • Tuot kehitysideoita jo olemassa oleviin toimintatapoihin.

Ennen kaikkea haemme motivoitunutta asennetta ja tyyppiä, jolla on rohkeutta heittäytyä tilanteisiin sekä mennä kohti tavoitteita sitkeän määrätietoisesti. Uusia asiakkaita saalistettaessa suhtaudumme avoimen innokkaasti uusiin ideoihin ja toimintamalleihin. Ei ole vain yhtä oikeaa tapaa toimia ja siksi toimenkuvakin rakentuu matkan varrella – ja taatusti pääset itse vaikuttamaan sen rakentumiseen.

Työ edellyttää suomen sekä englannin kielen osaamista, ruotsin kielestä plussaa mutta se ei ole välttämättömyys.

Tarjoamme sinulle:

  • Joustavat työskentelytavat: toimistolla pääkaupunkiseudulla sekä etänä.
  • Tiimin avoimen ja inspiroivan ilmapiirin.
  • Korkealaatuiset tuotteet sekä monipuolisen valikoiman, jonka parissa työskennellä.

Kiinnostuitko? Laitahan hakemuksesi tulemaan, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos et ole vielä täysin vakuuttunut tai sinulla herää kysyttävää, otahan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse: Jani Lindqvist puh. 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa

Haku alkaa:
20.06.2022

Haku päättyy:
04.07.2022