Haemme asiakasyrityksellemme DiMan Oy:lle purkutyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin Iisalmen kohteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhteen kesto voidaan sopia riippuen aiemmasta kokemuksestasi ja työmaiden määrästä. 

Etsimme reippaita ja omatoimisia henkilöitä, jotka osaavat toimia työmaalla. Vaadimme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksi alan koulutuksen ja/tai aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä hyvän fyysisen kunnon.

DiMan Oy on iisalmelainen timanttipalveluihin erikoistunut yritys. Yritys tarjoaa myös teollisuuden ja rakennusten kokonaispurkutöitä varustettuna vahvalla osaamisella sekä monipuolisilla laitteistoilla. Kaikentyyppiset raskas- ja kevytpurkutyöt toteutetaan suunnitelmallisesti ja nopealla aikataululla. Tutustu yritykseen: www.diman.fi

Jätä hakemus pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, ja hyvistä tekijöistä pidämme mielellämme pidempäänkin kiinni. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Erno Randelin puh. 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Iisalmi

Haku alkaa:
15.08.2023

Haku päättyy:
01.10.2023