Haemme asiakasyrityksellemme Kuusamoon Rukalle kirvesmiehiä, rakennustyöntekijöitä ja rakennusaputyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja rakennusprojekti kestää alustavasti vuoden 2023 loppuun. Työkohteena on loma- ja rinnemökkien uudisrakennus. Ammattitaitoisille tekijöille olemme valmiita neuvottelemaan osaamista vastaavaa palkkaa, ja kauempaa tulevalle järjestämme tarvittaessa majoituksen.

Kirvesmieheksi etsimme henkilöä, jolla on jo aiempaa kokemusta kirvesmiehen töistä. Tehtävänkuvasi on räätälöitävissä, joten kerrothan, mitkä työtehtävät ovat vahvinta osaamistasi. 

Rakennustyöntekijöiksi etsimme motivoituneita ja omatoimisia henkilöitä, jotka osaavat toimia rakennustyömaalla ja ovat jo kerryttäneet kokemusta rakennusalan parissa.

Rakennusaputyöntekijänä tehtävänkuvaasi kuuluvat avustavat rakennusalan tehtävät, kuten rakennussiivous- ja kantotehtävät. Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä, vaan tärkeintä on motivoitunut ja omatoiminen asenne!

Odotamme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Alan koulutus katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan nettisivuillamme olevalla lomakkeella! Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Lindqvist, 050 565 9987, jani.lindqvist@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo

Haku alkaa:
14.06.2022

Haku päättyy:
19.07.2022