Haemme asiakasyrityksellemme useita rakennusapu- sekä rakennustyöntekijöitä Kuopiossa ja Pohjois-Savon alueella määräaikaisiin työsuhteisiin kesälle 2022.

Rakennustyöntekijöiksi etsimme motivoituneita ja omatoimisia henkilöitä, jotka osaavat toimia rakennustyömaalla. Edellytämme hakijoilta oikeaa asennetta, alan aiempaa työkokemusta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksi alan koulutuksen. Kerrothan hakemuksessa myös, jos sinulla on muuta rakennusalan osaamista, esimerkiksi kokemuksesta raudoittajana, muottimiehenä, muurarina tai laatoittajana toimimisesta.

Rakennusapulaisena tehtävänkuvaasi kuuluu avustavat rakennusalan tehtävät, kuten rakennussiivous-, kanto- ja purkutehtävät. Tehtävät voivat vaihdella valitun henkilön osaamisen mukaan. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja autamme tarvittaessa myös sen hankkimisessa. Katsomme eduksi aiemman rakennusalan kokemuksen, alan koulutuksen ja tulityökortin. Sinulta ei kuitenkaan vaadita aiempaa työkokemusta rakennusalalla, tärkeintä on motivoitunut ja omatoiminen asenne sekä innostus oppia uutta. Jos olet tehnyt kotona esim. remonttitöitä, kannattaa ne listata hakemukseen mukaan.

Toivomme hakijoilta reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Me huolehdimme sopivista varusteista ja vaatteista sekä tarjoamme mahdollisuuden kartuttaa ja kehittää ammattitaitoa raksapuolella. Työterveyspalvelut kuuluvat etuihin. Tarjolla on pidempiä ja lyhyempiä työsuhteita. Voit itse päättää miten sovitat yhteen vapaa-aikasi ja kesätyöt. Kesätyö tarjoaa mahdollisuuden myös jatkaa työsuhteessa kesäkauden jälkeen osa-aikaisessa tai vakituisessa työsuhteessa.

Mikäli kiinnostuit, niin laita hakemusta tulemaan nettisivuillamme olevalla lomakkeella! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Soita rohkeasti tai kysy lisää sähköpostitse.

Tomi Ikonen puh. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
20.04.2022

Haku päättyy:
08.06.2022