Haemme asiakasyrityksillemme rakennusaputyöntekijöitä sekä rakennustyöntekijöitä Kuopioon ja Pohjois-Savon alueelle määräaikaisiin työsuhteisiin kesälle 2023.

Rakennustyöntekijöiksi etsimme motivoituneita ja omatoimisia henkilöitä, jotka osaavat toimia rakennustyömaalla. Edellytämme hakijoilta oikeaa asennetta, alan aiempaa työkokemusta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksi alan koulutuksen. Kerrothan hakemuksessa myös, jos sinulla on muuta rakennusalan osaamista, esimerkiksi kokemusta raudoittajana, muottimiehenä, muurarina tai laatoittajana toimimisesta.

Rakennusapumiehenä tehtävänkuvaasi kuuluvat avustavat rakennusalan tehtävät, kuten rakennussiivous-, kanto- ja purkutehtävät. Tehtävät voivat vaihdella valitun henkilön osaamisen mukaan. Edellytämme hakijalta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja autamme tarvittaessa myös sen hankkimisessa. Katsomme eduksi aiemman rakennusalan kokemuksen ja alan koulutuksen. Sinulta ei kuitenkaan vaadita aiempaa työkokemusta rakennusalalta: tärkeintä on motivoitunut ja omatoiminen asenne sekä innostus oppia uutta. Jos olet tehnyt kotona esim. remonttitöitä, kannattaa ne listata hakemukseen mukaan.

Toivomme hakijoilta reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Me huolehdimme sopivista varusteista ja vaatteista sekä tarjoamme mahdollisuuden kartuttaa ja kehittää ammattitaitoa raksapuolella. Työterveyspalvelut kuuluvat etuihin. Tarjolla on pidempiä ja lyhyempiä työsuhteita, joten työt saa hyvin sovitettua kesän muihin menoihin. Tarpeita tulee kesän lähestyessä, mutta voit hyvin aloittaa työt myös loppukesän aikana. Kesätyö tarjoaa mahdollisuuden myös jatkaa työsuhteessa kesäkauden jälkeen.

Mikäli kiinnostuit, niin laita hakemusta tulemaan nettisivuillamme olevalla lomakkeella! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Soita rohkeasti tai kysy lisää sähköpostitse.

Lisätietoja antaa Tomi Ikonen puh. 044 750 7187, tomi.ikonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
16.01.2023

Haku päättyy:
04.06.2023