Haemme asiakasyrityksellemme rakennuspeltiseppää määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät alustavasti vuoden loppuun. Mikäli työt sujuvat ja viihdyt, työt voivat jatkua pidempäänkin. Palkka pohjautuu pelti- ja teollisuuseristysalan työehtosopimukseen, mutta on neuvoteltavissa kokemuksen mukaan.

Tehtäviisi kuuluvat kaikki rakennuspeltityöt, kuten konesaumakatot, lista-asennukset sekä piippujen ja julkisivujen pellitykset. Toivomme aiempaa kokemusta peltitöistä – taustasi voi olla esimerkiksi kattoasennuksissa, ikkuna-asennuksissa tai muissa peltisepän töissä. Asennuksia tehdään Pohjois-Savon alueella, joten eduksi katsomme B-ajokortin.

Tarjoamme työn ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa yhdistyy kokemus niin pelti- kuin rakennusalalta. Jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antavat Antti Niskanen, 040 502 5920, antti.niskanen@ohp.fi tai Juho Keränen, 040 733 2320, juho.keranen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
05.10.2022

Haku päättyy:
06.12.2022