Haemme Oy Carlsonille rautakauppaan Savonlinnaan rakennustarvikemyyjää määräaikaiseen työsuhteeseen kesäsesongille 2021. Työn aloitus on toukokuussa / sopimuksen mukaan. Työ on 2-vuorotyötä.

Rakennustarvikemyyjänä työskentelet rakennuspalvelupisteellä ja tehtävänkuvaasi kuuluu rautakauppatuotteiden myynti kuten esimerkiksi pintamateriaalien, työkalujen, pienraudan sekä käsi- ja sähkötyökalujen myynti.

Sinulla on asiakaslähtöinen palveluasenne ja viihdyt osana tiimiä. Toivomme, että omaat aikaisempaa kokemusta myyntityöstä. Eduksesi katsomme eri sisustus- ja rakennustarvikkeiden tuntemuksen sekä kaupan- tai sisustuspuolen koulutuksen.

Carlson on yksityinen suomalainen tavaratalo- ja rautatavarataloketju, jolla on myös vuoden 2017 lopussa avattu verkkokauppa. Carlson tavaratalot ovat tunnettuja monipuolisuudestaan ja erinomaisesta palvelustaan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kuopiossa ja tavaratalot Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Iisalmessa. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 400 kaupan ammattilaista. Carlson on Veljekset Halonen Oy:n sisaryhtiö. www.carlson.fi

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn viihtyisässä työyhteisössä.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riina Vauhkonen puh. 050 476 3444, riina.vauhkonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Etelä-Savo, Savonlinna

Haku alkaa:
19.02.2021

Haku päättyy:
07.03.2021