Oletko etsimämme motivoitunut rakennusalan osaaja?

Haemme asiakasyrityksellemme Rakennuspalvelu Saneko Oy:lle rakennustyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Tarjolla on eri pituisia työsuhteita ja työt voit aloittaa sopimuksen mukaan. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Rakennuspalvelu Saneko Oy on kuopiolainen vuonna 2007 perustettu rakennusliike. Työllistämme tällä hetkellä 26 alan ammattilaista. Toteutamme monipuolisesti uudis- ja korjausrakentamista.

Voit tutustua Sanekoon lisää osoitteessa: www.saneko.fi

Etsimme sinua, joka olet tehnyt muutaman vuoden töitä rakennusalalla tai olet jo kokeneempi konkari. Meille tärkeintä on oikea asenne rakentamiseen sekä motivaatio kehittyä alan tehtävissä. Sinulla on ennen kaikkea halu tehdä töitä ja olet ylpeä ammatistasi.

Tarjoamme sinulle työn kasvavassa ja kehittyvässä työyhteisössä hyvämaineisessa rakennusliikkeessä, jossa arvostetaan ihmistä ja hyvää työtä. Työt tehdään työturvallisesti arvostaen kunkin työntekijän ammattitaitoa. Tekijä on parhaimmillaan silloin, kun hänen ei tarvitse esittää mitään ja tietää, mitä häneltä odotetaan.

Palkkaus on TES / sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, olethan yhteydessä Juho Keränen puh. 040 733 2320, juho.keranen@ohp.fi ja Antti Niskanen puh. 040 502 5920, antti.niskanen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
14.09.2022

Haku päättyy:
13.12.2022