Haemme Oy Carlsonille rakentajapalvelumyynnin ammattilaista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuopion rautakauppaan. Työn aloitus on sopimuksen mukaan ja työ on kokoaikatyötä.

Rakentajapalvelumyyjänä työskentelet rakennuspalvelupisteellä ja tehtävänkuvaasi kuuluu rautakauppatuotteiden myynti kuten esimerkiksi rakennustarvikkeiden, pienraudan sekä käsi- ja sähkötyökalujen myynti. Vastaat myyntitehtävistä pääsääntöisesti kuluttaja-asiakkaille ja rakentajille tarjoamalla laadukasta ja asiantuntevaa palvelua.

Asiakkaalle parhaan mahdollisen palvelukokemuksen tarjoaminen on sydäntäsi lähellä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja tehtävässä menestyminen edellyttää varmaa otetta asiakaspalveluun. Eduksesi katsomme eri rakennustarvikkeiden ja työvälineiden tuntemuksen sekä kaupan- tai sisustuspuolen koulutuksen.

Carlson on yksityinen suomalainen tavaratalo- ja rautatavarataloketju, jolla on myös vuoden 2017 lopussa avattu verkkokauppa. Carlson tavaratalot ovat tunnettuja monipuolisuudestaan ja erinomaisesta palvelustaan. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kuopiossa ja tavaratalot Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Iisalmessa. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 400 kaupan ammattilaista. Carlson on Veljekset Halonen Oy:n sisaryhtiö. www.carlson.fi

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työn viihtyisässä työyhteisössä.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kerromme mielellämme tehtävästä lisää, otathan yhteyttä Elisa Muukka puh. 050 407 2378, elisa.muukka@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Kuopio

Haku alkaa:
13.05.2022

Haku päättyy:
29.05.2022