Haemme Oy Carlsonille rautakauppaan Varkauteen rakentajapalvelumyyjää suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn aloitus on heti / sopimuksen mukaan ja työ on kokoaikatyötä.

Rakentajapalvelumyyjänä työskentelet rakennuspalvelupisteellä ja tehtävänkuvaasi kuuluu rautakauppatuotteiden myynti kuten esimerkiksi pintamateriaalien, työkalujen, pienraudan sekä käsi- ja sähkötyökalujen myynti. Vastuuseesi kuuluu myyntitehtävät niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaille. 

Sinulla on on reipas ja toimeen tarttuva työote, ja viihdyt osana isompaa tiimiä. Asiakkaalle parhaan mahdollisen asiakaspalvelukokemuksen tarjoaminen on sydäntäsi lähellä, ja haluat löytää oikean ratkaisun taikka tuotteen asiakkaalle. Tehtävässä menestyminen edellyttää varmaa otetta asiakaspalveluun. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta myyntityöstä. Eduksesi katsomme eri sisustus- ja rakennustarvikkeiden tuntemuksen sekä kaupan- tai sisustuspuolen koulutuksen.

Oy Carlson – suomalainen perheyritys. Oy Carlson on vuonna 1859 perustettu vähittäis- ja tukkukaupan yritys. Asiantuntevasta palvelustaan tunnettu Carlson tarjoaa työpaikan lähes 300:lle kaupan ammattilaiselle. Yhtiön pääkonttori ja kotipaikka on Kuopiossa. www.carlson.fi

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen työn viihtyisässä ja huumorintajuisessa työyhteisössä, jossa osaamistasi arvostetaan.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riina Vauhkonen puh. 050 476 3444, riina.vauhkonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Pohjois-Savo, Varkaus

Haku alkaa:
10.06.2021

Haku päättyy:
24.06.2021