Kome

Raskaan kaluston sähköasentaja

Pohjois-Savo, Iisalmi

Julkaistu 02.03.2024

Sulkeutuu 23.04.2024

Hae paikkaa

Lisätietoja antaa

Jani Karhunen

Myynnin assistentti, Iisalmi

050 371 5981 jani.karhunen@ohp.fi

Raskaan kaluston sähköasentaja

Haemme asiakasyrityksellemme Kome Oy:lle Iisalmen pisteelle raskaan kaluston sähköasentajaa. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, ja töitä tehdään yhdessä vuorossa. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi osaamisesi.

Työskentelet raskaan kaluston loppukokoonpanossa monipuolisten sähköasennusten tehtävissä. Pääasiassa työskentelet uusien ajoneuvo- ja perävaunualusten parissa, mutta asennuksia tehdään ajoittain myös huoltotoimina.

Odotamme hakijalta raskaan kaluston sähköjärjestelmien sekä hydrauliikka-, paineilma- ja jarrujärjestelmien tuntemusta. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja omaat huolellisen työotteen. Eduksi katsomme muun kokemuksen raskaan kaluston asennuksista esimerkiksi mekaanisten asennuksien parista. Katsomme eduksi myös MIG/MAG-hitsauksen perustasoisen osaamisen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa porukassa. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jani Karhunen, p. 050 371 5981, jani.karhunen@ohp.fi

Hae paikkaa
Jätä tietosi