Haemme asiakasyrityksellemme Parviainen Heavy Oy:lle ammattitaitoista raskaankaluston korjaajaa/asentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mäntsälään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on kokoaikainen.

Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa kurottajien huolto- ja korjaustyö sekä lisävarusteiden asentaminen. Työ on liikkuvaa: huolto- ja korjaustöitä tehdään niin Mäntsälän hallissa kuin asiakkaiden luona työmailla, joten toivomme osaamista myös asiakaspalveluun. Töitä tehdään sekä itsenäisesti että työparin kanssa.

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on
– aiempaa kokemusta raskaskalustohuolloista
– oma-aloitteinen ja itsenäinen työote, mutta myös halua oppia uutta
– C-ajokortti

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, jossa työyhteisö on mukava ja työympäristö turvallinen. Mahdollisuuksien mukaan pääset osallistumaan koulutusmatkoille.

Parviainen Heacy on Dieci kurottajien ja Romastor pyörivien piikkien virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Perheyritys on saanut alkunsa yli 20 vuotta sitten. Kuluneiden vuosien varrella olemme kasvaneet asiantuntijoiksi nostopalvelujen tarjoamisessa ja huoltamisessa. Hallimme sijaitsee Mäntsälässä, hyvien kulkuyhteyksin varrella. Meillä on hyvät puitteet, jotta työnteko olisi mahdollisimman mukavaa ja mutkatonta.

Jätä hakemuksesi pian nettisivuillamme olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa Erno Randelin, 045 269 6696, erno.randelin@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Työn sijainti:
Uusimaa, Mäntsälä

Haku alkaa:
05.12.2022

Haku päättyy:
12.06.2023