Haemme Pohjois-Suomen alueelle suorarekrytointina asiakasyrityksellemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ratarakennuttajaa / rataisännöitsijää. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työ on kokoaikatyötä.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri, DI tai vastaava tekninen koulutus) ja toivomme, että olisit jo ehtinyt kartoittamaan työkokemusta vähintään viiden vuoden ajalta ratahankkeista, ja että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta ratarakennuttamisesta esimerkiksi valvojana tai projekti-insinöörinä/-päällikkönä. Tehtävä edellyttää RAP-pätevyyttä. Eduksi katsomme turvallisuuskoordinaattorin työkokemuksen sekä pätevyyden.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, halu oppia uutta ja haastaa toimintatapoja sekä halu kehittyä ja kehittää alan toimintaa.

Tarjoamme sinulle työn kasvavassa asiakasyrityksessämme, jossa on innostunut ja lämmin ilmapiiri työskennellä. Tarjoamme työpaikan, jossa jokaisen työntekijän työpanosta arvostetaan ja sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää itseäsi, laajentaa vastuitasi ja edetä urallasi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian nettisivuillamme olevalla hakulomakkeella. Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riina Vauhkonen puh. 050 476 3444, riina.vauhkonen@ohp.fi

Hae tätä paikkaa ›

Takaisin etusivulle

Haku alkaa:
23.02.2021

Haku päättyy:
09.03.2021